Hvor ble du av lille dikt?

Jeg følger en rekke poesigrupper på Facebook, og kom over en kar som etterlyste et dikt som han hadde brukt i et bryllup for snart 20 år siden. Han husket noen av linjene men maktet ikke å søke det opp med Google. Mange av oss har vel vært i samme sitituasjon med dikt, sitater eller meloditekster. Det inspirerte til ukens fredagsdikt. God helg

Hvor ble du av lille dikt

Hvor ble du av, lille dikt
Lyste opp, før du brått forsvant
Du skal vite, du var godt likt
Tro meg, det er både sikkert og sant

Mange humret av dine treffende ord
Du balanserte budskapet, så elegant, perfekt
Små dikt som deg, kan sette spor
Mellom linjene, ironi og litt småfrekt

Du sa alt, uten å mate det inn
Du fikk oss til å undre, på finurlig vis
Åpnet mine øyne, der jeg før var blind
Din reflekterte tilnærming, gjorde meg vis

Hvor ble du av, lille dikt
Jeg har prøvd å søke, men akk
Trivdes du ikke, på internett og slikt?
En tid for alt, tenkte du kanskje, og stakk

  • [ ]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *